Хапшења због трговине дрогом

Полиција у Зрењанину ухапсила три особе осумњичене за производњу и продају опојних дрога. Заплењено девет килограма марихуане "сканк". У Врању ухапшене две особе под оптужбама за неовлашћену производњу, диловање и поседовање дроге.

Припадници полиције ухапсили су тројицу мушкараца из Зрењанина и Подгорице, због основане сумње да су неовлашћено производили и продавали дрогу. У саопштењу МУП-а Србије наводи се да је заплењено девет килограма марихуане.

Ухапшени су Милован В. (34) и Ненад М. (33) из Зрењанина и Миливоје П. (49) из Подгорице. Полиција и даље трага за четвртим чланом групе Слађаном М. (34) из Зрењанина.

Полиција их је ухапсила у Стајићеву, на паркингу једног ресторана, приликом примопредаје дроге. Дрога је била сакривена у резервоару аутомобила.

Ухапшени су дрогу набављали у Црној Гори у количинима од 30 до 50 килограма.

Из Црне Горе су је транспортовали до Зрењанина, одакле су је продавали уличним дилерима из Новог Сада, Суботице, Бачке Паланке и Панчева.

Свим осумњиченима је одређено полицијско задржавање, након чега ће бити приведени дежурном истражном судији Вишег суда у Зрењанину.

Хапшења у Врању

Полиција у Врању привела је истражном судији Вишег суда Александра П. (29) и Душана В. (29) због неовлашћене прозводње и стављања у промет опојних дрога.

Према саопштењу Полицијске управе у Врању, Александар П. је оптужен за неовлашћену производњу и диловање, а Душан В. за поседовање дроге.

Истражни судија Вишег суда у Врању је Александру П. одредио притвор до месец дана, док је Душана В. пустио да се брани са слободе.

У акцији борбе против наркоманије, београдска полиција предузела је неопходне активности на сузбијању већих илегалних канала трговине наркотицима, па је у последњих десетак дана на територији Београда лишено слободе десет лица и заплењено око 20 килограма разних врста наркотика.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи