Преминуо директор школе у Рековцу

Директор Пољопривредно-ветеринарске школе у Рековцу Дарко Витић преминуо од повреда задобијених када је на њега пуцао професор те школе Јевта Јефтић, саопштено у Клиничко-болничком центру Крагујевац.

Дарко Витић, директор Пољопривредно-ветеринарске школе у Рековцу преминуо је од последица рањавања које му је задао пиштољем професор те школе Јевта Јефтић.

Портпарол КБЦ Крагујевац Вања Ђорђевић рекла је да је Витић примљен у болницу 28. фебруара са прострелним ранама стомака и да је све време био у тешком стању и прикључен на апарате за одржавање животних функција.

Полиција је 28. фебруара ухапсила професора физичког васпитања Пољопривредно-ветеринарске школе у Рековцу Јевту Јефтића (60), због сумње да је покушао да убије Витића.

Могућ мотив за напад је сукоб који је настао између Јефтића и Витића, због пресуде Апелационог суда којом је професор Јефтић требало да иде на издржавање затворске казне од девет месеци, због блудне радње над 16-годишњом ученицом те школе коју је починио 2007. године.

Јефтић је за то кривично дело у Вишем суду у Јагодини осуђен на 12 месеци затвора, али му је Апелациони суд у Крагујевцу казну смањио на осам месеци и недавно је добио позив за одслужење казне.

На Витића је пуцао из пиштоља "магнум 357" за који је имао дозволу, а од три испаљена хица, два су погодила директора школе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи