Хапшења због разбојништава

У полицијским акцијама ухапшено једанест особа, које се сумњиче за извршење 25 кривичних дела разбојништва на територији Београда. Ухапшени ће уз кривичну пријаву бити приведени надлежном истражном судији, саопштава МУП.

Београдска полиција је у одвојеним акцијама ухапсила једанест особа, због сумње да су на подручју главног града током јануара извршили укупно 25 кривичних дела разбојништва, саопштио је МУП.

Полиција је ухапсила Миладина Средовића (28), Ненада Ранковића (32), Мирослава Радивојевића (28) из Београда због сумње да су, уз претњу оружја, извршили три разбојништва у продајним објектима у Бечмену, Добановцу и Бољевцима, при чему су одузели новац у износу од око 100.000 динара.

У другој акцији, због сумње да су на подручју општине Врачар, Нови Београд, Звездара и Палилула извршили седам разбојништва у трговинским објектима, фризерским салонима и цвећарама, уз претњу ножем, при чему су одузели 40.000 динара, ухапшени су Марко Тамша (33) и Ненад Крезић (19) из Београда.

Такође, полиција је ухапсила Александра Некића (22), Чедомира Зајића (21), Луку Лазаревића (18), Војислав Будровца (22), Ивана Стојановића (21), Момчила Крстића (20) из Београда, због сумње да су на подручју Београда извршили 15 кривичних дела разбојништва.

Њих шесторица се сумњиче да су разбојништа извршили на штету трговинских објеката, када су уз претњу реплика пиштоља и ножа одузели дневни пазар у укупном износу од око 500.000 динара.

Сви ухапшени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном истражном судији, саопштили су из МУП-а.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи