Тужилаштво тражи истрагу

Тужилашво затражило спровођење истраге против бившег министра здравља Милована Бојића. Тужилаштво сумња да је Бојић оштетио клинику "Острог" за 300.000 евра.

Због сумње да је злоупотребом службеног положаја оштетио клинику "Острог" за 300.000 евра, Тужилаштво је затражило спровођење истраге против бившег министра здравља Милована Бојића.

Поводом захтева Вишег јавног тужилаштва за спровођење истраге, Бојића ће саслушати истражни судија, а потом одлучити да ли ће покренути истрагу против њега, изјавила је Танјугу портпаролка Вишег суда у Београду, Душица Ристић.

Према тврдњама тужилаштва, Бојић је својевремено подигао кредит од 300.000 евра, за који му је клиника "Острог" била гарант, а који није вратио.

Бојић је својевремено био високи функционер ЈУЛ-а.

За кривично дело за које се терети запрећена је казна од две до 12 година затвора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи