Графити против пресуда за убиство Татона

На четири зграде у Зрењанину исписани графити, поводом пресуде групи навијача Партизана, изречене пре два дана, за смрт Француза Бриса Татона. Један од графита исписан је и на зиду Сигурне куће у Зрењанину.

На зидовима зграда, у различитим деловима Зрењанина, осванули су графити са написима који се односе на пресуду групи навијача Партизана, изречену пре два дана, за смрт Француза Бриса Татона.

У Полицијској управи у Зрењанину речено је да је полиција добила пријаву и да је извршила увиђај у Улици војводе Петра Бојовића 39, где су на зиду куће исписани графити у вези са пресудом навијачима. Речено је да полиција интензивно трага за починиоцима.

На згради бивше Капетаније, у близини центра града, црним спрејом исписано је: "Боље наши икад, него Француз никад" и "Слобода за гробаре".

Порука сличне садржине налази се и на зиду зграде Сигурне куће, на углу улица Ђуре Јакшића и Змај-Јовине.

Кривично веће Вишег суда у Београду је, пре два дана, првостепеном пресудом, осудило групу навијача београдског Партизана на укупно 240 година затвора, јер су на смрт претукли навијача Тулуза Бриса Татона, септембра 2009. године, у центру Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи