ТВ Пинк: Митровић је трован

Токсиколошким истраживањем, обављеним у Немачкој, пронађени отрови у крви власника "Пинк медија групе" Жељка Митровића, наводи Телевизија Пинк, а преноси агенција "Бета". У информацији ТВ Пинк наводи се да Тужилаштво и полиција треба да утврде ко стоји иза покушаја тровања власника највеће медијске куће у југоисточној Европи.

Телевизија Пинк објавила је вечерас да су у крви власника "Пинк медија групе" Жељка Митровића нађени отрови и оценила да сада полиција и Тужилаштво треба да утврде ко стоји иза покушаја тровања.

Како се наводи на сајту те телевизије, токсиколошко истраживање обављено у Немачкој показало је присуство арсеника, бензена, изотопа олова и неких радиоактивних супстанци у крви Митровића, као и да су у његов организам континуирано уношени око шест месеци, преноси агенција Бета.

Анализама је, наводи се у информацији ТВ Пинка, искључена свака генетска могућност болести.

Цитира се и изјава доктора Николе Милинића из КБЦ "Бежанијска коса" који је негирао да узрок апластичне анемије која је дијагностификована код Митровића може да буде узимање опијата, како су спекулисали поједини медији.

"Чак ни у литератури немате да су опијати узрочници апластичне анемије, тако да тиме никада нисмо спекулисали. Митровић нема ни леукемију, ни рак, ни ХИВ, то одговорно тврдим, јер смо урадили све анализе, нема ни рак, ништа осим те врсте болести, која наравно није лака, али је много лакша од овога. Нема ни хепатитис", навео је Милинић.

"Сада су на потезу Тужилаштво и полиција који треба да утврде ко стоји иза покушаја тровања власника највеће медијске куће у југоисточној Европи", наводи ТВ Пинк.

Митровићу је позлило крајем децембра 2010. када је примљен у КБЦ "Бежанијска коса". Медији су наводили да је лечење наставио у Немачкој.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи