Изручен први држављанин Црне Горе

Богдан Марковић из Пљеваља први је црногорски држављанин који је изручен Србији, на основу Споразума о изручењу. Против Марковића се води кривични поступак због злочиначког удруживања и кријумчарења.

Интерпол Црна Гора изручио је Србији црногорског држављанина Богдана Марковића из Пљеваља, против кога се води кривични поступак због злочиначког удруживања и кријумчарења, преноси Танјуг.

Марковић је први држављанин Црне Горе који је изручен Србији, на основу Споразума о изручењу сопствених држављана које су недавно потписале две земље.

Решење о екстрадицији Марковића потписао је, 22. децембра прошле године, бивши министар правде Мираш Радовић.

Београд потражује Марковића на основу наредбе Окружног суда у Београду, ради довршетка кривичног поступка који се против њега води због основане сумње даје починио кривична дела злочиначког удруживања и кријумчарења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи