Клопка за разбојника

Полиција ухапсила Дејана В. приликом покушаја пљачке поште у Улици Трајка Грковића. Дејана В. осумњичен за још седам пљачки пошта у Београду из којих је однео око два милиона динара.

Полиција је ухапсила Дејана В. (38) осумњиченог за седам пљачки у београдским поштама, у којима је украо око два милиона динара, саопштило је министарство унутрашњих послова Србије.

Осумњичени је ухапшен при покушају да опљачка пошту у Улици Трајка Грковића у Београду, наводи се у полицијском саопштењу.

Дејан В. је, у периоду од 11. до 14. јануара ове године, самостално организовао седам пљачки београдских пошта, а једном је био спречен.

Пљачке су почеле од поште у Улици Луке Војводића, када је уз претњу пластичним пиштољем од службеника одузео око 800.000 динара.

Дан касније, 12. јануара, у Улици Милорада Драшковића, такође претећи пластичним пиштољем, осумњичени је од радника одузео 300.000 динара. Истог дана Дејан В. покушао је да опљачка и пошту у Земуну, у насељу Алтина, али су га радници спречили.

Такође 12. јануара, Дејан В. је из поште у Новом Београду у Булевару Зорана Ђинђића, уз претњу пластичним пиштољем од радника одузео око 275.000 динара.

Пљачкање београдских пошта наставио је дан касније у насељу Добановци, где је такође уз претњу пластичним пиштољем украо 230.000 динара.

Према наводима полиције, истог дана Дејан В. опљачако је још две поште. Из поште у Улици Славка Миљковића отео је 180.000 динара, а из поштанске филијале у Улици Косте Главинића 200.000 динара.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведен дежурном истражном судији Основног суда у Београду.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи