Опасне школске "игре"

Још се утврђује ко је одговаран за то што су тројица дечака, кроз прозор школе у Иригу, избацили 13-годишњу девојчицу. Девојчица у инциденту повређена. Данас хитна седница Школског одбора. Директор тврди да је у питању игра.

Прошлог четвртка, у Основној школи "Доситеј Обрадовић", у Иригу, догодио се инцидент. Тринаестогодишњу Анкицу Радивојевић, за време школског одмора, тројица дечака избацила су кроз прозор учионице.

Приликом пада са висине од око два метра, Анкица је уганула руку и угрувала ноге. Данас је хитна седница Школског одбора, а против дечака покренут је дисциплински поступак.

Увиђај је обавила и полиција која је предмет уступила Вишем тужилаштву у Сремској Митровици.

"Ја сам се одупирала рукама, пошто је прозор био двокрилни. Прво су ме једном одгурнули, па други пут, а пошто нисам имала снаге, пала сам", каже Анкица Радивојевић.

Директор Основне школе "Доситеј Обрадовић" у Иригу, Ђорђе Дешић, рекао је, међутим, да је све била игра.

"Дечак је њу ставио на прозор, а она је села незгодно, одскочила и дошло је до повреде", тврди директор.

У школи ће бити предузете све мере против ђака који су учествовали у инциденту, у коме се повредила ученица после пада кроз прозор, додао је Дешић.

Огласио се и председник Општине Ириг Владимир Петровић који је критиковао директора школе, за кога тврди да га нико не цени - ни ученици, ни наставно особље.

"Није први пут да се овако нешто догађа и нема оправдања. У складу са тим, предузећемо одговарајуће мере", каже Петровић.

Отац девојчице је шокиран догађајем. "Дете пошаљеш живо и здраво у школу и овако нешто доживиш...", каже Радомир Радивојевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи