Пресечен шверц накита и новца

У возилу којим је управљао црногорски држављанин из Рожаја, новопазарска полиција пронашла, у месту Рибарићи, више од 179.000 евра и око 15 клиограма металног накита.

Ефикасном акцијом полиције на магистралном путу Рожаје - Нови Пазар у месту Рибарићи, пресечен је још један канал кријумчарења накита и новца из правца Црне Горе, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Полиција је у возилу којим је управљао црногорски држављанин Елвир Мурић (35) из Рожаја, пронашла више од 179.000 еура и око 15 килограма, највероватније златног и сребрног накита, тржишне вредности око 500.000 еура, који су се налазили у посебно направљеним бункерима у шупљинама возила.

Накит, новац и возило су привремено одузети, а новопазарска полиција је Елвиру Мурићу одредила меру задржавања због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена трговина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи