Заплењен хероин на прелазу Српска Црња

Полиција запленила 13,6 килограма хероина на граничном прелазу Српска Црња. Полиција саопштава да је пресечен канал за кријумчарење дроге од Турске ка Западној Европи. Ухапшен возач, српски држављанин.

Припадници Безбедносно-информативне агенције и царине, у сарадњи с Министарством унутрашњих послова, пресекли су канал кријумчарења опијата из Турске у Западну Европу, откривши 13,6 килограма хероина, саопштила је Управа царина.

На граничном прелазу Српска Црња, у возилу ''мицубиши'' зрењанинске регистрације, које је возио 37-годишњи српски држављанин, откривено је у преграђеном резервоару за гориво 12 пакета карактеристично запаковане материје за коју се претпоставља да је хероин, наводи се у саопштењу.

Према наводима полиције, хероин је заплењен у тренутку када се путник, на повратку из Турске, у јутарњим часовима, нашао на улазу у Србију из правца Румуније.

Откривени наркотици су предати у надлежност полицији, као и особа против које ће бити поведен поступак, наводи се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи