Несрећа код Владичиног Хана

Три особе су погинуле, а четири повређене у саобраћајној несрећи на магистралном путу Ниш-Скопље, код Владичиног Хана. Повређени смештени у најближе болнице, истражни органи испитују узроке несреће.

У директном судару два аутомобила код Владичиног Хана погинуле три особе, а четири повређене.

Око 14 сати, у директном судару два путничка аутомобила, настрадале су две особе из аутомобила београдских регистрација, и један мађарски држављанин.

Једно дете мађарске националности са тешким повредама пребачено је у Нишку болницу, а друго, из истог аутомобила, збринуто је и има лакше повреде.

На хирургији Здравственог центра у Врању смештене су мајка и дете из Београда.

Истражни судија и тужилаштво испитују узроке несреће. На месту удеса нема трагова кочења, а делове аутомобила је силина ударца разбацала на педесет метара.

Теретни саобраћај на том магистралном правцу био је више сати у прекиду, а путнички је преусмераван на споредни пут.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи