Ухапшени дилери у Нишу

Нишка полиција ухапсила још три особе, након пуцњаве 23. јуна, до које је дошло у тренутку продаје и преузимања дроге.

У Полицијској управи у Нишу саопштено је да су после пуцњаве 23. јуна, до које је дошло у тренутку продаје и преузимања дроге, ухапшене четири особе.

У пуцњави је смртно страдао Владо Н.(30) из Ниша, а полиција је одмах ухапсила Марка Т. (28) из Неготина, који је пуцао на њега, и са собом као таоца повео малолетну М.М, речено је у полицији.

У наставку акције ухапшени су још Драган С. (33) из Ниша, Ивица В.(30) из Неготина и Славица З.(25) из Неготина, речено је на конференцији за новинаре.

Марко Т. се сумњичи да је извршио кривично дело убиства, трговине људима, недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја, напада на службено лица и недозвољене производње и промета опојних дрога.

Драган С. се сумњичи за кривично дело недозвољне производње и стављања у промет опојних дрога, Ивица В. за кривично дело убиства, недозвољене производње и стављања у промет дрога и омогућавања уживања опијата, а Славица З. због непријављивања кривичног дела и фалсификовања исправе, навели су у полицији.

Осумњиченим лицима надлежни иостражни судија одредио је једномесечни притвор, напоменули су у полицији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи