Прошао кроз кућу приликом судара

Да би избегли чеони судар један ауто улетео у кућу Радмиле Јовановић из Лесковца док је други срушио ограду и ударио у помоћни објекат. У судару нико није повређен.

Један ауто је улетео је у кућу, док је други прошао кроз ограду у саобраћајној несрећи у Лесковцу. Повређених нема, али је причињена знатна материјална штета.

Према незваничним информацијама, до незгоде је дошло приликом претицања два путничка аутомобила од којих је једно такси возило.

Да би избегли судар, како се претпоставља, један ауто је улетео у кућу Радмиле Јовановић, док је возач таксија срушио ограду и ударио у помоћни објекат.

Педесетшестогодишња Радмила коју је из сна пробудио јак прасак, на срећу, није повређена.

"Када сам истрчала видела сам пола аутомобила у кухињи. Све је разрушено. С друге стране, возач таксија је однео ограду и ударио у шупу", обајшњава уплашена Радмила.

Увиђај је завршен, а причињена штета биће тек утврђена.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи