Читај ми!

Осумњичени за убиство Данке Илић негирао извршење кривичног дела

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару завршено је саслушање С. Ј., осумњиченог за убиство Данке Илић. Саслушање које је почело око 10 часова трајало је три сата, а осумњичени је негирао извршење кривичног дела. Припадници полиције извели су осумњиченог из зграде тужилаштва и одвели до полицијског возила.

У просторијама Вишег јавног тужилаштва у Зајечару саслушан је осумњичени С. Ј., који је у потпуности негирао извршење кривичног дела, наводе из Тужилашва.

Адвокат Живадин Богдановић, бранилац осумњиченог, рекао је новинарима да у договору са клијентом неће коментарисати данашње саслушање.

С. Ј. се након хапшења бранио ћутањем, односно искористио своје законско право да не износи одбрану, док је Д. Д. признао убиство.

Њих двојица се налазе у притвору, док је отац Д. Д. који се сумњичи да је помогао сину да премести тело девојчице пуштен из притвора, јер за кривично дело помоћ учиниоцу након извршења кривичног дела притвор не може трајати дуже од два месеца.

Двогодишња Данка Илић је нестала 26. марта у Бањском пољу код Бора. Полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, ухапсила С. Ј. и Д. Д. из Бора, за које се сумња да су девојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тело ставили у гепек кола и однели на депонију.

Тело девојчице још није пронађено.

уторак, 18. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије