Читај ми!

Настављено поновљено суђење Марјановићу, сведок тврди да није могао да види крв на Зорану

У Вишем суду у Београду је саслушањем сведока настављено поновљено суђење Зорану Марјановићу, оптуженом за убиство супруге Јелене Марјановић 2. априла 2016. године.

Полицајац Б. П, пријатељ Зорана Марјановића, кога је позвао након нестанка супруге није детаљно сведочио, већ је навео да остаје при свом ранијем исказу.

Одговарајући на питања бранилаца, суда и тужилаштва, рекао да тог 2. априла није могао да види да ли Марјановић има крв на себи јер је је седео у колима на задњем седишту са ћерком.

Нагласио је да тад нису излазили из аутомобила, а да је, следећи пут кад их је срео на насипу у Борчи, у колима био само Марјановићев брат, који му је рекао да су оптужени, његов отац и ћерка отишли кући.

Б. П. је, с обзиром на то да је полицајац, Марјановићу послао број Полицијске управе у Борчи и Београду, како би пријавио нестанак супруге.

На питање Марјановићевог браниоца Вељка Делибашића да ли је он деловао забринуто, Б. П је рекао да јесте. На питање судије зашто је тако брзо кренуо ка насипу када га је Марјановић позвао, овај сведок је одговорио да је хтео да помогне јер је мислио да је Јелени Марјановић  позлило, будћи  да је водила рачуна о исхрани и трчала, те да је могла да падне негде на насипу.

Марјановићев брат, син и снаха нису дошли на суђење

На данашњем суђењу требало је да буду саслушани и Марјановићев брат, син и снаха, међутим они нису примили позив суда, а како је Марјановић рекао, он није знао да је требало да их обавести да су позвани као сведоци.

Марјановић је рекао да се њихова кућа реновира и да су због тога сви на различитим адресама, док је на питање судије како је могуће да није причао са њима, рекао да једноставно - није.

Следеће суђење заказано је за 6. јун за када су поново позвани чланови породице Марјановић.

Марјановић од почетка суђења негира кривицу.

Суђење се понавља јер је Апелациони суд укинуо првостепену пресуду којом је Марјановић био осуђен на максималну казну за кривично дело тешко убиство од 40 година.

Апелациони суд је 3.октобра прошле године укинуо Марјановићу притвор и од тада се брани са слободе.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво