Настављено суђење оцу оптуженом да је држао осмогодишњу ћерку заточену у стану

У Првом основном суду у Београду на суђењу Урошу Пашајлићу, оптуженом за занемаривање и злостављање своје осмогодишње ћерке, данас је сведочио његов пријатељ О.С.

Сведок је Пашајлићев пријатељ у чијем стану је и пронађен осумњичени. Он је рекао да је 19. марта прошле године оптужени био код њега у стану и да су попили неколико пића, а око поноћи су отишли по његову тадашњу девојку И.Ж., која га је касније пријавила полицији.

Он тврди да се Пашајлић и И.Ж. те ноћи нису свађали и да су њега одвезли кући и затим отишли.

Према речима сведока, Пашајлић је дошао после неколико дана код њега и рекао да има проблема. Полиција је затим Пашајлића ухапсила у стану О.С., који је навео да је он тек касније сазнао шта се десило.

Пашајлић му је, како тврди, сам рекао да конзумира кокаин, а говорио му је да има проблема са својом девојком И.Ж., док је за ћеркицу рекао да је чува његова другарица.

Суђење се наставља 9. маја.

Пашајлић се налази у притвору од 28. марта 2023. године. Њему се оптужницом на терет стављају кривична дела насиље у породици и злостављање и мучење, као и да је током 2022. године до 24. марта прошле године, безобзирним понашањем угрожавао телесни интегритет и душевно стање своје ћерке, малолетне оштећене Л.П.

уторак, 18. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије