Читај ми!

Мушкарац из Смедерева осумњичен да је тукао сина по глави, јавни тужилац предложио казну затвора од две године

Основно јавно тужилаштво у Смедереву подигло је оптужницу против М. М. из Смедерева због постојања оправдане сумње да је учинио насиље у породици на штету свог малолетног детета. Њему се на терет ставља да је у јулу, у породичној кући, у вечерњим сатима нанео повреде свом детету старом 9 година.

Како се наводи у саопштењу тужилаштва, њему се на терет ставља да је у јулу месецу, у породичној кући, у вечерњим сатима нанео повреде свом детету старом 9 година.

Окривљени је у алкохолисаном стању тешког степена, више пута задао удараце руком у пределу главе од којих је малолетни оштећени претрпео лаке телесне повреде. Након што је малолетном лицу кренула крв из носа, окривљени је покушао да прикрије трагове и да спере крв са лица места.

Основно јавно тужилаштво је спровело истрагу и прикупило изјаве сведока, обавило неопходна вештачења, прибавило извештаје и друге релевантне доказе који указују да је окривљени са умишљајем извршио кривично дело насиље у породици.

Јавни тужилац предложио је осуду на казну затвора у трајању од две године, као и меру безбедности лечења алкохоличара.

Такође је стављен предлог да се према окривљеном продужи притвор због бојазни да би на слободи могао поновити исто или теже кривично дело.

уторак, 18. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије