Читај ми!

Тужилаштво у Смедереву предложило вишегодишњу затворску казну осумњиченом за мучење и злостављање девојке

Основно јавно тужилаштво у Смедереву предложило је у завршним речима суду да К. Р. (26) осуди на казну затвора од седам година и 10 месеци, због сумње да је своју девојку злостављао и мучио.

К.Р. се оптужницом на терет стављају два кривична дела злостављање и мучење, кривично дело лака телесна повреда и кривично дело насилничко понашање, наводи се у саопштењу тог тужилаштва.

Оптуженом је на терет стављено да је од 30. јануара па до 14. фебруара злостављао своју емотивну партнерку (20) применом силе и претње, нанео јој велики бол и тешку патњу у циљу застрашивања.

Сумња се да ју је 30. јануара у својој кући више пута ошамарио и ударио у пределу главе и тела, претио јој да ће је убити очевим ножем који је држао на столу, а потом јој и забранио да напусти његову кућу како би сакрио повреде које јој је нанео.

Затим је у ноћи између 11. и 12. фебруара девојци задао више удараца у тело дрвеном мотком, наставивши да јој у наредним данима непрестано шаље поруке са претњом да ће убити њу и њој блиске људе.

Након тога је такође у својој кући, 14. фебруара више пута ударио песницама и ногама у главу и тело, говорећи да поседује закопан пиштољ као и да ће је везати за дрво и тако је оставити.

Такође, у ноћи између 11. и 12. фебруара , осумњичени је рођаку своје девојке на јавном месту испред музичке школе у Смедереву задао више удараца наведеном дрвеном мотком, наневши јој лаке телесне повреде, а тиме је значајније угрозио спокојство грађана и теже реметио јавни ред и мир.

среда, 19. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије