Читај ми!

Гашић: Приведена тројица осумњичених за напад на Дејана Вука Станковића

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић рекао је да су приведена тројица осумњичени за напад на политичког аналитичара Дејана Вука Станковића, који се догодио јуче у једном београдском кафићу, и да се налазе у полицијској станици Савски Венац.

Гашић је то рекао у Скупштини Србије током одговарања на посланичка питања и упитао посланике опозиције зашто у данашњем обраћању нису осудили напад на политичког аналитичара Дејана Вука Станковића.

"Ко то изазива насиље? Сва тројица виновника напада на Дејана Вука Станковића су приведени у полицијску станицу Савски Венац и биће предати тужилаштву са свим елементима кривичног дела које су јуче извршили. Не могу да кажем имена јер бих се мешао у истрагу. Али у ефикаснос полиције немојте да имате дилему", рекао је Гашић.

Станковић је раније изјавио да су га јуче око 17 часова у кафићу вербално напала тројица непознатих мушкараца и да су му претили и физичким нападом.

Он је навео да су га тројица мушкараца најпре лично увредила, а потом му се и уносила у лице. "Кад сам покушао да се разјасним са њима, један од њих ми је рекао: 'Ћути, да те не бих пребио'. Још један је добацио да ћу настрадати", навео је Станковић.

Каже да је случај пријавио полицији која је изашла на лице места, након чега је дао изјаву у ПУ Стари Град.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво