Родбина сумња у природну смрт брачног пара

Родбина преминулих супружника Станка и Станице Богдановић из села Криљево на Косову одбила је да прими њихова тела која су допремљена из Приштине. Траже да се одобри додатна обдукција.

Родбина преминулих супружника Станка и Станице Богдановић из села Криљево на Косову одбила је да прими њихова тела која су после подне допремљена из Приштине где је обављена обдукција.

Рођаци преминулих и представници српске заједнице сматрају да супружници Богдановић нису умрли природном смрћу, како је то саопштила косовска полицијска служба и захтевају да се  одобри додатна обдукција у Врању или Београду.

Братаница преминулих Богдановића, Гордана Станковић рекла је да је полицијска служба довезла данас тела Станка и Станице и да су тела у пластичним врећама остављена испред капије њене куће у селу Кормињане, без извештаја о обдукцији.

"На наше инсистирање да добијемо извештај са аутопсије пре него што примимо тела, пре сат времена донет нам је неки извештај само на албанском и енглеском језику који не разумемо и нисмо могли да га прихватимо", изјавила је Станковићева агенцији Бета.

Испред породичне куће Станковића у Кормињану данас после подне окупила се већа група људи из овог и околних села.

Супружници Богдановић требало је данас да буду сахрањени у селу Кормињане.

Станко и Станица били су последњи Срби који су остали да живе Криљеву, нађени су јуче мртви у својој кући.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи