Читај ми!

Авион принудно слетео на београдски аеродром

Авион "Туркиш ерлајнза" на лету из Истанбула за Лондон принудно је слетео на Аеродром "Никола Тесла" у Београду, због сумњивог предмета. Проблем наравио ајпед, а не бомба како се мислило.

Контрадиверзионе екипе МУП-а Србије прегледале су летелицу, речено је Интернет порталу РТС-а у МУП-у Србије.

Авион је принудно слетео пошто је у њему примећен сумњиви ајпед, али после прегледа ништа сумњиво није нађено.

У МУП-у кажу да је члан посаде авиона приметио ајпед и питао путнике да ли некоме припада, али се нико није јавио, па је пилот одлучио да ванредно слети у Београд.

Авион је затим наставио лет.

Аеродром "Никола Тесла" је саопштио да је лет авио-компаније Туркиш ерлајнс на линији Истанбул - Лондон слетео по претходној најави у 19.51 часова по захтеву капетана због сумњивог предмета.

Све надлежне службе аеродрома "Никола Тесла" Београд по слетању авиона поступиле су у складу са процедурама, а детаљном контролом отклоњена је сумња да је у питању недозвољени предмет.

Безбедност путника ни у једном тренутку није била угрожена, изјавио је в.д. генерални директор аеродрома "Никола Тесла" Саша Влаисављевић.

Путници су привремено били смештени у аеродромској згради, а авион је за Лондон наставио пут у 21.07 часова, рекао је Влаисављевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи