Читај ми!

Намамио девојчицу у стан, па ју је напао

Полиција је ухапсила М. Г. (70) из београдског насеља Жарково због напаствовања десетогодишње девојчице која је, након што ју је напао, побегла из његовог стана.

М. Г. је ухапшен, како је речено Танјугу у МУП-у Србије, због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољене полне радње.

Осумњиченом је, према налогу Другог основног јавног тужилаштва, одређено задржавање до 48 сати.

Постоје основи сумње да је он десетогодишњу девојчицу намамио у свој стан у Жаркову, где ју је напао, али је она побегла, кажу у МУП-у.

Како преноси Блиц, манијак је две девојчице узраста од пет и десет година срео у парку у Улици Владимира Роловића у Жаркову.

Девојчице су се играле у парку, а он им је пришао са питањем да ли желе да учествују у наградној игри у вези са неком забавном емисијом.

Оне су пристале, а када је млађа тачно одговорила на питање, он јој је обећао награду од 100 динара.

Затим је почео да претура по својим џеповима, након чега је рекао да је новац оставио код куће, па је замолио десетогодишњу девојчицу да заједно са њим оду до његовог стана, где ће јој дати новац.

Чим су стигли у стан М. Г. је спопао девојчицу, али је дете успело да побегне, отрчи кући и јави мајци шта се догодило.

Мајка девојчице је одмах позвала полицију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи