Драшковић на слободи уз кауцију од 100.000 евра

Контроверзни београдски бизнисмен Андрија Драшковић (51), пуштен је уз јемство од 100.000 евра на слободу из затвора у Сплиту, изјавио је Дамир Ромац, портпарол Жупанијског суда у Сплиту.

Драšшковићу је одузет пасош, не сме да напушта Сплит, а у наредних десетак дана биће изручен Белгији, рекао је Ромац, преноси Танјуг. 

Драшковић ће до изручења белгијском суду у Бриселу боравити у једном сплитском хотелу, а имаће право да напусти објекат и да се креће по граду.  

Приведен је пре десетак дана у Сплиту на основу налога за хапšшење које су издале белгијске власти због убиства албанског емигранта Енвера Хадрија, председника "Покрета за људска права", који је ликвидиран крајем фебруара 1990. године у центру Брисела.

Драшковић је, иначе, у јавности познат по убиству сурчинца Зорана Плећића у ресторану Кнез 2000. године, за које је одужио пуну казну од девет година затвора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи