Читај ми!

Пуцњава код школе у Београду, две особе повређене

Два мушкарца су повређена у пуцњави и у тучи у улици Максима Горког у Београду, у близини Основне школе "Доситеј Обрадовић". Обојица су збринута у Ургентном центру.

Три за сада непознате особе оштећене су најпре тукле, да би потом један од осумњичених пуцао у четрдесетдвогодишњег мушкарца, саопштио је МУП. 

Из ватреног оружја је рањен К. Н. (42), а ударац је задобио Л. В. (43), и обојица су колима Хитне помоћи пребачени у Ургентни  центар.

Како је јавио репортер РТС-а, један од мушкараца добио је прострелну рану у пределу стомака, док је други претучен. Ниједан од повређених није животно угрожен, кажу у Ургентном центру.  

Према речима очевидаца, око 16 часова чула су се четири пуцња, којима је претходила туча петорице мушкараца четрдесетих година. Сукобиле су се две групе људи.

Хитну помоћ и полицију позвала је директорка вождовачке школе Драгана Вукосављевић. Пуцње, а потом и јауке чула је док је са сарадницима седела у зборници. Срећом, деца су на распусту.  

"Када смо чули помислили смо да су петарде, међутим, после извесног времена чули смо и јауке. Моја сарадница је истрчала, вратила се и рекла да су људи повређени, крвави", каже директорка.

Полиција трага за нападачима, који су се, према речима очевидаца, са лица места удаљили у црном аутомобилу марке "пасат". 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи