Читај ми!

Пронађена нестала девојчица надомак Панчева

Полиција пронашла несталу девојчицу Т. К. у Сефкерину код Панчева, рекла је Танјугу шеф Бироа МУП за сарадњу са медијима Биљана Поповић Ивковић.

"Припадници ваљевске полиције расписали су објаву за несталом девојчицом Т. К. и она је пронађена у Сефкерину надомак Панчева", рекла је Поповић Ивковић Танјугу.

Поповић Ивковић је рекла да је обавештен Центар за социјални рад, а да је девојчица тренутно у полицијској станици у Опову где чека да је преузму родитељи.

Девојчица је нестала код Панчевачког моста у понедељак, објавила је раније организација "Астра" на свом Фејсбук профилу.

У објави организације "Астра" се наводи да је девојчица Т. К., стара 16 година, последњи пут виђена код Панчевачког моста 15. јуна око 10 сати, у пратњи мушкарца са белим качкетом, а да је на себи имала шарене хеланке и мајицу.

Обавештење о нестанку девојчице на Твитер профилу поставио је и отац Тијане Јурић, Игор Јурић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи