Читај ми!

Трећи дан потраге за несталим дечаком

Интензивна потрага за несталим дечаком Стефаном Илићем из Банатске Суботице и даље траје. Локални медији објавили су снимак аутомобила којим је, наводно, отет Стефан Илић.

Потрага за дванаестогодишњим Стефаном Илићем из Банатске Суботице улази у трећи дан. У полицији кажу да има извесних помака, али у интересу истрaге не могу да износе детаље.

Стефанови родитељи, који су у полицијској станици провели два дана, синоћ око поноћи су пуштени и тренутно се налазе у породичној кући.

Извештач РТС-а Маша Ивков разговарала је са оцем несталог дечака који каже да га је полиција саветовала да, у интересу истраге, не даје изјаве медијима.

Стефан Илић нестао је у суботу око подне, када је са млађим братом кренуо да обиђе родитеље који су били на њиви у близини куће. 

Локални медији у Белој Цркви објавили су снимак аутомобила којим је, наводно, дечак отет.

На снимку који су забележиле сигурносне камере види се аутомобил у који је, наводно, убачен Стефан, преноси блог Белоцркванске новости.

На снази је појачана контрола возила на територији јужног Баната, а пажња је усмерена и на границу са Румунијом.

Ангажовани су и специјални тимови ронилаца Жандармерије који претражују Дунав и приобаље и оближњу реку Караш.

Министарство унутрашњих послова позвало је грађане који препознају дете с фотографије и имају било какве информације о њему да позову дежурни центар Полицијске управе Панчево на телефон 013/325-202 или да пријаве најближој станици полиције.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи