Читај ми!

Пуцњава у Новом Саду, младић тешко рањен

Један младић из Новог Сада рањен је пиштољем у масовној тучи у центру тог града, jaвља "Радио 021". Никола С. који је тешко рањен, под сталним је надзором лекара. Полиција трага за учесницима инцидента.

У овом инциденту, у којем је учествовало више младића, осим пуцњаве дошло је и до масовне туче.

Како јавља портал 021.rs,  тешко је рањен 23-годишњи Никола С. који је са прострелном раном превезен у Ургентни центар.

Портпаролка Клиничког центра Војводине, Душана Вучинић рекла је за Танјуг да је  после указане помоћи у Ургентном центру, повређени младић је пребачен у јединицу интензивне неге где је под сталним надзором лекара.

Две групе младића су се најпре вербално сукобиле, а потом и потукле у једном од угоститељских објеката у близини моста Дуга, наводи се на сајту новосадског Радија 021.

Никола је после масовне туче покушао да побегне, али су га остали сустигли. Неко је и пуцао, испаљено је неколико хитаца, а један метак погодио је Николу.

Полиција је убрзо блокирала део улице Војводе Мишића од раскрснице са улицом Соње Маринковић до излаза на Булевар Михајла Пупина.

Увиђај је трајао дуго, а из полиције још нису дали званично саопштење о том догађају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи