Читај ми!

Ухапшено 14 особа у Ваљеву и Колубарском округу

Због сумње да су починили више кривичних дела, ухапшено је 14 особа на територији Ваљева и Колубарског округа. Полиција је током ноћи обавила претрес на више локација на том подручју, саопштила је Полицијска управа Ваљево.

На подручју Ваљева, Мионице и Љига ухапшено је девет особа због сумње да су починили кривично дело недозвољен прелазак државне границе и кријумчарење људи, преноси Танјуг.

Како се наводи, 45 страних држављана из Африке и Азије откривено је у илегалном транзиту, а уз захтев за покретање прекршајног поступка, у Прекршајни суд у Ваљеву приведено је 26 особа, док је 19 спроведено у центар за азил у Боговађи.

Током акције, која је трајала од 22 до 10 часова, на територији Ваљева ухапшено је и по овлашћењу вишег јавног тужиоца задржано пет особа због сумње да су извршили кривично дело недозвољене производње и стављања у промет опојних дрога.

Како се наводи, полиција је током претреса шест локација пронашла 61 грам хероина спремљеног за даљу продају, 11 грама амфетамина, вагицу за прецизно мерење и 14 мобилних телефона за које се сумња да су коришћени приликом извршења кривичног дела.

Додаје се да је пронађено и одузето и 23 килограма резаног дувана и 36 метака.

Сви осумњичени ће у законском року бити спроведени надлежном Основном и Вишем тужилаштву у Ваљеву.

Министарство унутрашњих послова ће, како се истиче, наставити са споровођењем сличних координираних акција на подручју Полицијске управе Ваљево.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи