Читај ми!

Нестао дечак, полиција блокирала путеве

Дванаестогодишњи дечак Стефан Илић нестао је око поднева у Банатској Суботици, недалеко од своје куће. Дописник РТС-а из Вршца јавља да је полиција блокирала све путеве из Панчева. Министар унутрашњих послова каже да се на случају интензивно ради.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић потврдио је да панчевачка полиција ради на случају пријаве нестанка 12-годишњег дечака.

"Имамо неке информације, Полицијска управа у Панчеву ради на том случају и очекујем да ћемо вечерас имати више информација", рекао је Стефановић новинарима на Земунском кеју.

Министар је напоменуо да због интереса истраге не може да даје више информација о том случају, преноси Танјуг. 

Министарство унутрашњих послова је објавило је фотографију несталог дечака и позвало грађане који препознају дете с фотографије и имају било какве информације о њему да позову дежурни центар Полицијске управе Панчево на телефон 013-325-202 или да пријаве најближој станици полиције. 

Дечак је последњи пут виђен у селу Банатска Суботица, општина Бела Црква, и на себи је имао светлозелену мајицу, црни шортс и црне патике "старке". 

Дечак је висине 130 центиметара, браонкасте косе и браон очију.  

Како РТС незванично сазнаје, дечак је убачен у аутомобил марке "Фијат" затамњених стакала. Аутомобил је претходних дана виђан у селу, а мештани су мислили да је реч о људима који су хтели да купе куће.

Дечак је нестао када је са млађим братом кренуо да обиђе родитеље који су били на ливади у близини куће. 

Случај је полицији пријавила комшиница Илића. Такође, један комшија је навео да га је обишао црни "фијат пунто" са таблицама "КО".

У селу има око 150 људи, од чега је десеторо деце. 

У панчевачкој полицији Бети су потврдили да је у току појачана контрола саобраћаја на територији Панчева, али више информација нису изнели.

Бети је такође у теренској контроли Аутотранспортног предузећа Панчево потврђено да је полиција блокирала све путне правце који воде из Панчева.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи