Читај ми!

Контроверзе о привођењу Мухамета Кељмендија

Полиција је привела високог званичника Алијансе за будућност Косова Мухамета Кељмендија и још три особе јер истражује њихове везе са учесницима у инциденту у Куманову, пише "Коха диторе".

Мухамет Кељменди из АБК ухапшен је у среду са још четири особе. Кељменди је спроведен у полицију у својству сведока, док се за остале, према изворима листа, сумња да су имали везе са особама са Косова које су учествовале у инциденту у Куманову, јавља дописник РТС-а.

Кељменди је за Коха диторе рекао да га је истражитељ за тежак криминал питао да ли познаје једног од њих и да ли зна да има везе са илегалним групама.

Ни полиција ни тужилаштво нису износили детаље у вези тога за шта се приведени сумњиче.

Електронски медији су најпре јавили да је Кељменди приведен због наводног планирања оружаног напада на северу Косова, да би после привођења он изјавио да је "полиција Косова направила спектакл" и додао да су га у полицији питали "о једном студенту са Универзитета ААБ", на којем ради као професор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи