Читај ми!

Пожар у бараци на Бањици, страдао мушкарац

Mушкарац стар 55 година страдао је у пожару који је избио јутрос око пола три у Рашкој улици бб на Бањици. Тридесет ватрогасаца са седам возила учествовало је у гашењу ватрене стихије. Евакуисано је 17 особа, међу којима и шестомесечна беба.

Барака од неколико стотина квадрата изгорела је до темеља. У њој је живело 18 станара који су се доселили са Косова и Метохије и БиХ, међу којима има и мале деце.

На место догађаја изашле су екипе Хитне помоћи и полиције.

Узрок несреће још увек није познат, али се сумња да је реч о неисправним инсталацијама.

Свих 17 људи биће смештени у Месној заједници "Стеван Филиповић", код Партизановог стадиона. Црвени крст доноси кревете и обезбеђује основне потрепштине за евакуисане.

Градоначелник Београда Синиша Мали рекао је да ће град што пре наћи решење за смештај људи који су живели у баракама.

Навео је да постоји више начина да се реши питање становања оних који живе у неформалним центрима, а то су изградња станова социјалног становања и куповина сеоских домаћинстава. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи