Читај ми!

Тешка несрећа на путу Панчево–Вршац

Једна особа је погинула, а две су тешко повређене у саобраћајној несрећи која се око 10.30 догодила на путу Панчево–Вршац, у близини Банатског Новог Села, јавио је "Панчевац".

Несрећа се догодила када се младић из Банатског Новог Села који је управљао аутомобилом марке "пежо 206", обилазећи колону возила, директно сударио са аутомобилом "рено талија" румунских регистарских ознака које му је долазило у сусрет, пренео је лист позивајући се на изворе у полицији, преноси Бета.

Возач "пежоа" је, покушавајући да обиђе колону, закачио "фијат пунто" који се налазио у њој, а потом се одбио и сударио са "реноом", изјавили су сведоци, преноси Панчевац.

"Удар је био толико силовит да је возач 'реноа', старије животне доби, преминуо на лицу места, док је жена која је била сувозач хитно превезена у панчевачку Општу болницу с тешким повредама. Она је тренутно у операционој сали и највероватније није животно угрожена. Возач 'пежоа' претрпео је изузетно тешке повреде и лекари се боре за његов живот", изјавио је листу начелник панчевачке Хитне помоћи Мирослав Тепшић.

Додао је да је судар био толико снажан да је ватрогасцима требало 40 минута да из смрсканог 'пежоа' извуку младића.

Полиција обавља увиђај, а саобраћај се на тој деоници међународног пута ка Вршцу одвија отежано једном коловозном траком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи