Читај ми!

Спречен покушај кријумчарења антиквитета

Цариници и полиција су на граничном прелазу Хоргош спречили покушај кријумчарења више предмета за које се претпоставља да имају антиквитетну вредност, саопштила је Управа царина.

Четири пушке, две сабље, два мача, једну немачку униформу из Другог светског рата, 43 ордена и 35 ручних сатова, цариници су пронашли јуче на улазу у земљу, у комбију немачких регистарских ознака, преноси Танјуг.

То је откривено детаљним прегледом товарног дела комбија којим је управљао држављанин Србије ромске националности М. Д., који је уредно пријавио и оцаринио половно покућство, међу које је сакрио старо оружје и остале предмете.

Накнадним вештачењем биће утврђена вредност заплењене робе, као и период из кога потиче, а случајем ће се даље бавити МУП, наведено је у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи