Међу приведеним Албанцима и нападач на српског младића

Косовска полиција сумња да је један од тројице албанских младића, који су ухапшени синоћ у северном делу Косовске Митровице, покушао и убиство српског младића Н.С прошлог месеца у близини главног ибарског моста у овом граду.

Заменик регионалног командира Косовске полиције Бесим Хоти изјавио је Танјугу да је тројици албанских младића одређен притвор, да је случај предат Еулексовом тужиоцу због сумње да је међу приведенима и особа која је ножем избола српског тинејџера 9. априла код главног моста у Митровици.

У северном делу Косовске Митровице у среду вече дошло је до инцидента у којем су учествовале две групе малолетника српске и албанске националности, након чега су приведена три Албанца.

У инциденту, који се догодио око 18.15 у улици Краља Петра Првог није било повређених.

Тројица малолетних Албанаца ухапшени су у северном делу Косовске Митровице у среду вече након што је код њих полиција пронашла малокалибарски пиштољ, нож и још неке предмете, а случај је регистрован као претња и илегално поседовање оружја.

"По одлуци тужиоца свој тројици је одређен притвор, о томе су обавештени њихови родитељи, а у вези са овим информисан је и тужилац Еулекса који већ ради на случају српског младића који је убоден ножем прошлог месеца како би смо евентуално повезали ова два случаја", рекао је Хоти.

Истрага ће показати да ли су ова два случаја повезана, казао је Хоти и нагласио да Косовска полиција сумја да је међу ухапшеном тројицом малолетника један који је раније ножем напао српског младића у близини главног ибарског моста.

Н.С. (17) избоден је ножем 9. априла ове године када је више неидентификованих особа прешло главни ибарски мост у Косовској Митровици и том приликом напало тројицу српских младића који су се ту затекли, од којих су двојица успели да побегну.

Н.С. је тада задобио тешке телесне повреде, а нападачи су побегли назад преко моста у јужни део Косовске Митровице у којем живе Албанци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи