МУП: Професионално поступано према Јешићу

Министарство унутрашњих послова одбацило је као злонамерне и тенденциозне наводе Владимира Јешића да је полиција према њему поступала непрофесионално и да није ништа предузела како би ухапсила наводне починиоце напада на њега.

Владимир  Јешић очигледно жели да обмане јавност и наруши углед МУП-а, преноси Танјуг.

"Полиција је крајње професионално и одговорно приступила целом случају, а у циљу његовог решавања из Београда у Инђију је упућен и полиграфиста, како би се утврдиле све чињенице и околности овог случаја", стоји у саопштењу МУП-а који поручује да неће дозволити да било ко увлачи Министарство у личне и политичке сукобе.

Како МУП наводи, нетачно је да је полиграфиста, који по струци мора бити психолог, рекао Јешићу да "не може гарантовати да резултати неће бити злоупотребљени", као и да није истина да је полиција долазила у џиповима из Београда.

"Јешић тиме очигледно жели да обмане јавност и наруши углед МУП-а", наводи се у саопштењу.

Из МУП-а подсећају да је на основу захтева надлежног тужилаштва Владимиру Јешићу и двојици сведока понуђено да се полиграфски тестирају, што су они одбили.

Функционер СНС-а Владимир Гак, коме је такође понуђено полиграфско тестирање, пристао је да одговара на питања полиграфисте и није имао реакције које показују било какву повезаност са нападом на Јешића, наводе у МУП-у.

Полиција ће, како се додаје, наставити са интензивним радом, како би случајеви пријављених напада у Инђији и Беочину били расветљени.

Јешић је раније изјавио да полиција заташкава случај напада на њега и у прилог томе показао видео снимке, службену белешку и фотографије за које тврди да су кључни докази који то поткрепљују, као и да се полиција поставила као политички комесаријат СНС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару