Читај ми!

Ко пуца на куће у Петроварадину?

Неколико кућа на излазу из Петроварадина према насељу Буковац оштећено је пуцњима из ватреног оружја, а полиција интезивно трага за починиоцем. Локални медији наводе да су се ти инциденти већ дешавали у ноћним сатима протеклих дана.

Оштећене су фасаде и прозори на неколико кућа на Буковачком путу, односно у Крајишкој улици, и на њима се јасно виде трагови метака, преноси Танјуг.

Власник једне куће је само кратко рекао новинарима да је до пуцњаве дошло у ноћним сатима и да, према звуку, закључује да је пуцано из две врсте ватреног оружја: пиштоља и аутоматске пушке.

Власник куће у Петроварадину Борислав Максић изјавио је да је непознати нападач синоћ испалио неколико хитаца на његову кућу, а да пуцњава на куће у Петроварадину траје од четвртка и да је од тада оштећено пет кућа и два аутомобила.

Максић је рекао Танјугу да је на његову кућу синоћ из ватреног оружја пуцано нешто пре 23.00 сата. Он је испричао да га је супруга, док је у аутомобилом ишао Петроварадинским мостом позвала у 22.55 сати и да је повикала "Побише нас дођи".

"Одмах сам појурио у правцу куће, а када сам дошао имао сам шта да видим - пуцано је кроз прозор, погођен је телевизор, супруга у шоку, пала је у несвест", не скривајући сузе испричао је Максић.

Локални медији наводе да су се ти инциденти већ дешавали у ноћним сатима протеклих дана.

Начелник Полицијске управе Нови Сад Синиша Радаковић рекао је полицајци интезивно раде на проналажењу особе која је испалила хице у Петроварадину из ватреног оружја.

Радаковић је истакао да је у том делу града појачан број патрола како би се пронашао и ухапсио починилац тог кривичног дела и расветлиле све околности у вези са тим догађајем.

"У овим пуцњавама није било повређених лица. Припадници МУП-а предузимају све мере и радње како би обезбедили личну и имовинску сигурност грађана тог дела Новог Сада", рекао је Радаковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару