Читај ми!

Потрага за особом која је покрала гувернерку

Црногорска полиција саопштила да интензивно трага за особом која је крајем прошле недеље у хотелској соби у Будви украла личне ствари гувернерке Народне банке Србије Јоргованке Табаковић.

Јоргованка Табаковић је учествовала на скупу о економији у Милочеру код Будве, када јој је за сада непозната особа упала у хотелску собу и украла несесер, преноси Бета.

Полиција је саопштила да су инспектори изузели трагове из хотелске собе у којој је одсела гувернерка НБС-а, те да су они упућени на вештачење у Форензички центар у Даниловграду.

У саопштењу се наводи да је полиција у комуникацији с МУП-ом Србије, јер је Табаковић јавна функционерка.

Гувернерка, у изјави српским медијима, није искључила могућност да јој је спремана ликвидација.

По "свим безбедносним мерилима, хотел је оцењен као хотел с високим степеном безбедности", саопштено је из управе хотела "Маестрал" у коме је Табаковић била смештена.

Подгорички медији, међутим указују да је пљачки у хотелу било и раније, те да је само у протеклих двадесет дана, у Пржну, месту крај Будве у коме је хотел, пријављено неколико случајева обијања луксузних вила и апартмана мештана.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи