Читај ми!

Краљево, шверц цигарета од милион динара

Припадници Полицијске управе у Краљеву пресекли су два ланца трговине акцизном робом и запленили цигарете у вредности око милион динара.

Како се наводи у саопштењу Министарства унутрашњих послова Србије, на путу Рашка–Краљево, у Прогорелици код Краљева, јутрос око 10 сати, полицијски службеници су, приликом контроле аутомобила "фијат" рашчанске регистрације, који се кретао из правца Рашке, нашли 4.990 паклица цигарета "марбле" без неопходне документације.

На истом путном правцу у Богутовцу код Краљева, око 14 сати у аутомобилу "бе-ем-ве" београдске регистрације, који се такође кретао из правца Рашке, пронашли су 7.000 паклица цигарета исте марке без неопходне документације.

Возач и сувозач "бе-ем-веа" покушали су бекство током полицијске контроле, али су их у томе спречили полицијски службеници.

Цигарете су, уз потврду, одузете, а по налогу заменика основног јавног тужиоца у Краљеву, против возача "фијата" и возача и сувозача "бе-ем-веа" биће поднете кривичне пријаве.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи