Читај ми!

Одложено суђење Љубиши Бухи за пребијање супруге

Почетак поновљеног суђења Љубиши Бухи Чумету због оптужби да је физички напао своју супругу, одложено је за 29. мај на молбу тужилаштва.

Одлагање је тражио заменик тужиоца, уз напомену да му је предмет додељен тек јутрос и да због тога није стигао да се упозна са свим детаљима оптужног предлога који Буху терети за кривично дело насиље у породици, преноси Танјуг.

Буха је пре годину и по био ослобођен оптужби због недостака доказа да је 3. фебруара 2011. године после краће расправе ударио супругу, певачицу Ивану Туловић, услед чега је она задобила лаке телесне повреде.

Пресуду је укинуо Апелациони суд и наложио да се суђење понови.

Бухина супруга је случај пријавила полицији, али је касније повукла кривичну пријаву против њега и на суђењу негирала да ју је тукао.

Буха је сведок сарадник у процесима за убиство премијера Србије Зорана Ђинђића и "земунског клана ".

Има седморо деце са три жене, од којих му је венчана само Туловићка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи