Читај ми!

Аутомобил улетео у касарну, троје повређених

Три особе су повређене када је аутомобил улетео у крагујевачку касарну. Сви повређени су били путници у аутомобилу.

У саобраћајној незгоди која се ноћас, сат после поноћи, догодила у Улици Крагујевачког октобра у Крагујевцу, повређене су три особе.

М. С. (25) из Краљева је, због вожње неприлагођеном брзином, изгубио контролу над возилом "фијат пунто", прешао преко леве ивице коловоза и ударио у заштитну ограду касарне "Милан Благојевић", наводи се у саопштењу полиције.

Како РТС сазнаје, пукла је гума на аутомобилу, возач је изгубио контролу и аутом улетео у двориште касарне.

Путници у возилу, девојка (23) и младић (33) задобили су лаке телесне повреде, док је девојка (22), такође из Крагујевца, задржана на лечењу у Клиничком центру у Крагујевцу и лекари се још нису изјаснили о тежини њених повреда.

Против возача М. С. биће поднета кривична пријава, због сумње да је извршио кривично дело против безбедности јавног саобраћаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи