Читај ми!

Тешка несрећа у Прокупљу

Пет особа је повређено, међу њима и двоје малолетника, у тешкој саобраћајној несрећи у Прокупљу. До удеса дошло када је возач "форда" који је бежао од полиције на семафору прошао кроз црвено.

У тешкој саобраћајној несрећи у Прокупљу повређено је пет особа, међу којима је и двоје малолетника, сазнаје агенција Бета из полицијских извора.

Према још незваничним подацима, до несреће је дошло када је возач "форда" П. М. (37), који се кретао великом брзином улицом Ратка Павловића из правца Ниша, прошао на семафору кроз црвено и ударио на раскрсници путничко возило које се укључивало у саобраћај.

Како тврде очевици, возач "форда" је бежао од полиције која је добила дојаву да возило јури кроз град великом брзином, па је покушала да га заустави.

У удесу је најтеже повређен Ф. К. (15) из Прокупља, који је због тежих повреда главе хитно пребачен у Клиничко-болнички центар у Нишу, док је В. К. (38) задобио троструки прелом десне потколенице и задржан је у прокупачкој болници.

У Ниш је пребачен и П. М. (37) због прелома кука, док су А. П. (26) и С. Т. (14) лакше повређени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи