Стабилно стање претученог младића у Новом Саду

Младић који је јуче претучен у Новом Саду у тучи навијача Војводине и Црвене Звезде под надзором је лекара, али је у стабилном стању, речено је у Клиничком центру Војводине.

Младић из Смедеревске Паланке који је претучен јуче у Новом Саду у стабилном је стању и под сталним је надзором лекара, речено је агенцији Бета у Клиничком центру Војводине.

"М. С. (35) за сада је стабилног стања, али и даље је под сталним надзором лекара", рекли су у Клиничком центру.

Младић је задобио вишеструке тешке телесне повреде опасне по живот, након чега је смештен на интензивно одељење Ургентног центра у Новом Саду.

Према незваничним информацијама, младић је повређен у тучи навијача фудбалских клубова "Војводина" и "Црвена звезда" у Новом Саду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи