Читај ми!

Младић убијен у Јагодини

Ножем убијен младић у Јагодини. Осумњиченом одређено задржавање до 48 сати.

Седамнаестогодишњи младић Л. Ј. преминуо је ноћас на хируршком одељењу јагодинске болнице од последица рањавања оштрим предметом испред угоститељског објекта у ширем центру Јагодине.

Јагодинска полиција ухапсила је Стефана С. старог 19 година из Јагодине због сумње да је извршио кривично дело убиство. У видеу су екслузивни снимци привођења.

Стефан С. се терети да је прошле ноћи, двадесет минута после поноћи испред угоститељског објекта у Синђелићевој улици у Јагодини ножем задао један ударац у груди малолетном Л. Ј, а затим побегао.

Брзом интервенцијом припадника полицијске управе у Јагодини Стефан С. је још ноћас пронађен и задржан, а у међувремену му је уз одобрење Вишег јавног тужилаштва у Јагодини одређена мера задржавања до 48 сати.

Повређеног младића, који је, после рањавања, кренуо Синђелићевом улицом и пао испред броја 14, патрола полиције превезла је у хитну службу Медицинског центра. Он је око један сат и 45 минута после поноћи преминуо од последица рањавања, на хирургији јагодинске болнице.

О мотивима убиства за сада се само нагађа, а истрага ће показати шта је предходило овом трагичном догађају.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи