Читај ми!

Ухапшени дилери у Чачку и Милановцу

Због продаје дроге, чачанска полиција ухапсила две особе, а против шест поднела кривичне пријаве.

Чачанска криминалистичка полиција је током протеклих седам дана, идентификовала више лица за које постоје основи сумње да су се бавили трговином и неовлашћеним држањем наркотика.

Кривичне пријаве поднете су против шест лица, а два лица су задржана по одобрењу јавног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Чачку, стоји у саопшењу МУП-а. 

Због постојања основа сумње да је продавао дрогу полиција је  донела решење о задржавању осумњиченог Раца Ћ. (1981) из Чачка.  Њему се на терет ставља да је продао мању количину наркотика Милану К. (1978) из Пожеге, против кога  је такође поднета је кривична пријава.

Полиција је донела решење и о задржавању Бранка Б. (1981) из Чачка, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је такође пронашла и одузела око пет грама прашкасте материје за коју се сумња да је хероин и мању количину биљне материје за коју се сумња да је марихуана. Наркотици су пронађени приликом прегледа Драгане Б. (1976) из Београда и против ње је поднета  кривична пријава. 

Такође је  горњомилановачка полиција извршила претрес стана Славише Д. (1977) из Горњег Милановца и пронашла и запленила око 20 грама биљне материје за коју се сумња да је марихуана и против њега поденала кривичну пријаву.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи