Читај ми!

Најављена тужба против Велимира Илића

Милисав Обрадовић, отац лидера покрета "Двери", демантовао тврдње Велимира Илића да је узимао мито и најавио да ће тужити министра грађевине.

Грађевински инспектор Милисав Обрадовић, отац лидера покрета "Двери" Бошка Обрадовића, демантовао је тврдње министра грађевине Велимира Илића да је узимао мито и најавио да ће министра тужити.

Обрадовић је рекао да му нико никада није нудио новац да би спречио уклањање бесправно саграђених објеката и позвао све надлежне -привредне субјекте, полицију, запослене у градској управи и грађане да дају суд о његовом раду.

"Осамнаест година радим као грађевински инспектор, а готово девет сам на месту шефа Грађевинске инспекције градске управе. Оно што је јавности непознато, свих 18 година ни грађевински инспектор, ни шеф нису одлучивали да ли ће се, и када, принудно спровести извршно решење о уклањању објекта изграђеног без грађевинске дозволе", рекао је Обрадовић Танјугу истичући да су о томе одлучивали начелници служби у договору са градоначеликом.

Да је локална власт имала опредељења да поруши нелегално изграђене објекте за која су постојала извршна решења инспектора, у томе није нико могао да је спречи, рекао је Обрадовић.

Он каже да грађевински инспектори нису у могућности да изврше ниједну одлуку принудним путем сами, али ни уз помоћ шефа грађевинске инспекције.

"Ја ћу, због своје породице, морати да се борим да одбраним нашу част, али и част свих поштених људи, инспектора и запослених у градској управи.

Тужићу Велимира Илића јер је ова неистина имала за циљ да нас убије, али и да легализује нелегалну градњу у Чачку", рекао је Обрадовић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије