Читај ми!

Браћа ухапшена због наношења повреда

Ваљевска полиција ухапсила двојицу браће због сумње да су нанели тешке телесне повреде М. Ј. и његовој мајци. Они су својим возилом ударили аутомобил којим је управљао М. Ј. и приморали га да возило заустави, након чега су возача и његову мајку напали металном шипком и пластичним цревом.

Полиција у Ваљеву ухапсила је браћу Чедомира (1991) и Благоја Ј. (1989) из околине Мионице због сумње да су извршили кривично дело тешке телесне повреде, саопштила је ПУ Ваљево.

Осумњичени су својим возилом јуче у Робајама, у општини Мионица, на путу Рајковић - Буковац, претекли и ударили путничко возило којим је управљао М. Ј. из околине Мионице и приморали га да возило заустави.

Потом су физички напали М. Ј. и његову мајку М. Б. која је била у његовом возилу заједно са двогодишњом Н. Ј, наневши им тешке телесне повреде ударцима металном шипком и пластичним цревом по глави и телу.

Највероватнији мотив за извршење овог кривичног дела су нарушени односи између те две породице у дужем временском периоду.

Осумњичени су истог дана спроведени заменици Основног јавног тужиоца у Ваљеву која их је саслушала, после чега им је судија Основног суда у Ваљеву одредио притвор, наводи се у полицијском саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије