Читај ми!

Комби слетео с пута, двоје повређених

Две особе повређене када се преврнуо комби на Ибарској магистрали, код скретања за Железник. Према речима возача комбија, аутомобил из супротног правца прешао је на његову страну, па је нагло закочио и слетео с пута.

У саобраћајној незгоди која се догодила на Ибарској магистрали у 6.30 код скретања за Железник, повређене су две особе, тридесетдвогодишња жена и шездесетогодишњи мушкарац.

Жена је задобила је потрес мозга, није губила свест и са стабилним виталним функцијама је пребачена у Ургентни центар, а мушкарац је такође повредио главу и лекари Хитне помоћи сумњају да има и потрес мозга, каже портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Комби који се кретао ка Железнику слетео је с пута. Према речима возача комбија, аутомобил из супротног правца прешао је на његову страну, па је нагло закочио и слетео с пута. Увиђај је у току. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи