Читај ми!

Потрага за убицом из Бача

Полиција трага за Драганом Николићем из Бача, осумњиченим за убиство суграђанина Имреа Пала.

Новосадска криминалистичка полиција трага за Драганом Николићем (53) из Бача осумњиченим за убиство суграђанина Имреа Пала (65), саопштила је полиција.

Полиција позива грађане који могу помоћи у проналажењу осумњиченог Драгана Николића да се јаве на број телефона 064/892-40-55.

За исто кривично дело је осумњичен и један малолетник из Бача, који је синоћ ухапшен. Њему је истражни судија Вишег суда у Новом Саду после саслушања одредио притвор.

Осумњичени се терете да су 7. августа рано ујутру дошли у кућу жртве, да су га тукли пиштољем и пајсером и тражили му новац, затим је, како се сумња, Николић пуцао у њега, а тело су бацили у септичку јаму.

Такође, сумња се да су се осумњичени поново вратили у кућу убијеног по предмете који би их могли довести у везу са убиством, које су касније запалили.

Ухапшен је и С. Н. (36) за кога се сумња да је починиоце својим аутом одвезао из куће убијеног и на тај начин им помогао у извршеног кривичног дела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи