Читај ми!

Варао купце и власнике аутомобила

Васа Костовски из Београда ухапшен због сумње да је од оштећених грађана узимао новац или аутомобиле, лажно се представљајући.

Београдска полиција лишила је слободе Васу Костовски (33), због постојања основа сумње да је починио осам кривичних дела преваре и кривично дело утаје, на тај начин што је, лажно се представљајући, од оштећених узимао новчану накнаду или аутомобиле које никада није враћао.

У данашњем саопштењу је наведено да се Костовски сумњичи да је грађанима нудио услуге поправке возила и услуге довожења и царињења возила из иностранства, за шта је од оштећених узимао новчане надокнаде.

Потенцијалним купцима, пошто би узео новац, осумњичени возила никада није довозио, уз образложење да је имао одређене проблеме, након чега оштећене више никада није контактирао.

Такође, постоје основи сумње да је Костовски возила, која је требало да поправи, у више наврата продавао другим особама представљајући себе као власника.

Полиција сумња да је број оштећених већи, па апелује на грађане који су оштећени кривичним делима, а који препознају осумњиченог Васу Костовски на фотографији да се јаве на број 011/279-74-67 ради даљих информација, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи